This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

COTY Office Expansion and Renovations

Office Beautifications Fit for a Cosmetic Company

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

When COTY acquired an office space at their headquarters within Morris Plains, New Jersey, RSC designed a renovation fit for their beauty brand and business – complete with a new hair product and dye lab, as well as natural, airy corporate spaces – all on an accelerated schedule.

This renovated, 19,000 s.f. facility includes new offices, conference rooms, a high-tech telepresence suite, and testing labs for mascara and foundation products, which are arranged and designed in a complementary color scheme to create a cohesive flow.

RSC also worked closely with COTY’s staff members in the design of a new, 12,890 s.f. state-of-the art hair product and dye lab that had many unique requirements – New plumbing was carefully selected in order to accommodate COTY’s need for domestic water and additional demand outside of the DI water system that already existed. This work was fast-tracked to ensure its functionality for the arrival of COTY’s staff members, and its construction occurred next to active office and lab spaces with no distractions.

Client

COTY Research and Development, Inc.

Location

Morris Plains, NJ

Services

  • Programming
  • Feasibility Study
  • Long-Range Facility Plan
  • Test Fits
  • Master Planning
  • Bridging Documents
  • Schematic Design
  • Design Development
  • Construction Documents
  • Interior Design
  • Sustainable Design
  • Design-Build
  • Bid Administration
  • Construction Administration
  • Post-Occupancy Surveys