This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Borough of Cliffside Park Department of Public Works Satellite Facility

Designing Between the Lines

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

While the Borough of Cliffside Park recognized the need for a new DPW facility that could better serve its residents, its design needed to accommodate a confined, urban space and respect its nearby residential neighborhoods.

RSC is delivering a uniquely-efficient facility with a 4,050 s.f., three-bay truck garage; a 740 s.f. office; a two-tank fueling island; a 1,920 s.f. salt storage shed; and an eight-bay covered recycling area. A precast concrete perimeter fence tastefully disguises the facility from its surrounding residences, and its design plans consider the facility’s sensitive location while meeting or exceeding the Department of Environmental Protection’s current rules and regulations.

Client

Borough of Cliffside Park

Location

Cliffside Park, NJ